En uppfriskande helg i Halmstad och lite slipning igår.

Så, då var vi hemma efter en tripp till Halmstad. Vi åkte på fredagen efter att vi var ute och kollade till båten. Känns bra att kolla till henne innan man åker långväga. Allt såg fint ut.
Oskar körde bilen ner så jag och Bengan kunde smaka på ölen gaska så tidigt. Vi åkte förbi Fidde i Varberg. Där tjatade vi, åkte lite kross, drack en 7,5a och sen åkte vi ner till Halmstad.
När vi duschat oss så åkte vi till klipporna med en 129kr-grill från Ö&B. Vi lade på djuret och sedan inväntade vi att det skulle bli tillräckligt mört och det blev det efter någon timma. Sen åkte vi till stugan för att prata massa skit och sedan för att somna in.
Lördagen var lugn.

För övrigt så hamnade jag i en blåskontroll kl 08.00 på morgonen. Jag skakade som en liten hare. Men jag klara mig som tur var.Jag och Oskar besökte City (Bengan pluggade). Vi köpte en glass, åt upp den och
åkte hem.Oskar =)Jag fick en smäll på ögat av Bengan när vi skojbråkade.Här sitter vi på Tylöhus och äter en mycket god och behövlig frulle.
Vi tackar Per för att han lät oss ta del av hans frallor.
 


Detta var det lilla vi fick gjort igår. Slipade mellan fyra spant (för hand)
Här ska det målas med någon färg snart.Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Jonny

Fan va gött att ni kommit så långt med båten, hej ocj hå och så :) Även om ni hade lite rast i helgen och skaffade lite inspiration vid havet :)

2009-04-15 @ 17:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0